mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Filmer


Mossagårdsfestivalen

23-26 juli 2009!

 


 

 

Snart stundar årets härliga Mossagårdsfestival!

 

Nu börjar vi se fram emot årets Mossagårdsfestival, som blev en sådan succé ifjol. Jag hade turen att få hjälpa till med både planering och utförande - en härlig omväxling till mitt dagliga administrativa arbete. Så många härliga människor jag kom i kontakt med - ja, det var till och med så att jag fällde en liten tår av saknad när väl festivalen var över.

 

Inför årets festival lanserar Mossagården nu en egen hemsida enbart vigd för festivalen! På hemsidan ges information om vad som kommer att hända, vilka artister som uppträder under de fyra festivaldagarna (23-26 juli), och mycket annat. Bland annat bloggar vi om allt kring festivalen, och där ges du även möjlighet att kommentera inläggen. Hemsidan och bloggen blir alltså det bästa stället att uppdatera sig i vad som händer. Adressen dit är: www.mossagardsfestivalen.se.

 

2009-04-29

Det krävs naturligtvis inte en festival för att gemyt ska uppstå på den gamla gården. Jag och min dotter Tina åker ut till Mossagården en vardagskväll. Tina har ett uppdrag: hon skall intervjua Ebba om ekologiskt odlande. Bordercollien Leah möter oss på parkeringen, glatt viftande på svansen. Jag förklarar kort för Tina: ”där låg stora scenen, där Tomas di Leva slängde ut frukt till den entusiastiska publiken – och där borta hade Rock’n roll kocken sin matservering.” Vi följer efter Leah, och kommer in på den kullerstensklädda gården, där lilla scenen var uppriggad i fjol. Där kunde man skratta sig fördärvad åt Peter Wahlbecks skämt och där uppträdde både oetablerade som etablerade musiker. Veberöds-tjejerna i bandet VA! minns jag speciellt – vilken spelglädje!

 

Torun Sandberg

PR-ansvarig för årets Mossagårdsfestival

torun@mossagarden.se

 

Vill du hjälpa till som volontär till Mossagårdsfestivalen! Det finns både små och stora saker att hjälpa till med! Hör av er till oss om ni vill vara med och skapa!

Mer info här eller kontakta susanne@mossagarden.se.

 

 

Bilder från Mossafesta -08:

 

 

 

Till biljetterna >>

Tillbaka >>

 

 

 
Vecka 16, 2024

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 7636, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe