mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Torsk med avokadodipp

(3-4 port)

 

100-150 g torskfilé, stekt eller kokt (eller annan valfri fisk, stekt eller kokt)

2 mogna avokado

2 klyftor vitlök, hackade

1 medelstor tomat

saft av 1/2 citron

salt och grovmalen svartpeppar

1 msk finhackad röd paprika

 

Skålla, skala och kärna ur tomaten. Dela och kärna ur avokadon. Mixa ingredienserna i en matberedare. Smaka av moussen med salt, peppar och citron. Strö över hackad paprika vid servering. Servera med torsk och lättrostad baguette eller chips.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe