mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Gården


Näthandeln


Bildarkiv


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Filmer


Om Mossagården

Tradition och nytänkande

 

Mossagårdens anor går tillbaka till år 1811, då den tillhörde en av många gårdar som blev utflyttade från samhället Veberöd i samband med den stora jordreformen. Mossagården började redan att 1985 brukas ekologiskt av MariAnne och Bengt Olson. Här har fälten rymt en rad olika grönsaker och rotfrukter, bl.a. potatis, morot, rotselleri, palsternacka, rödbetor, gurka, rädisor, havre och frilandsgurka.

 

Mossagården är ett familjeföretag i expansion, där även de andra familjemedlemmarna i högsta grad är aktiva. MariAnne och Bengts dotter Ebba-Maria driver sedan 2005 gården och är VD i Mossagården Eko AB. Pappa Bengt är också anställd i Mossagården Eko AB och mamma MariAnne driver idag en ekologisk klädbutik tillsammans med dottern Hanna-Metta.

 

Mossagården Eko AB består av ekologiskt jordbruk, gårdsbutik och leverans av ekologiska grönsaker direkt till ett sextiotal skolor och företag i närområdet.

 

Det största verksamhetsområdet är möjligheten att beställa grönsak- och fruktslådor via nätet, ett koncept som Ebba-Maria introducerade på den svenska marknaden redan 1998. Sortimentet, liksom kundkretsen har stadigt ökat och tanken med hennes nya och förenklade näthandel är att ännu fler kunder ska hitta hit.

 

Gå gärna in och läs mer om Mossagården och Ebba-Marias näthandel. Vill du botanisera bland näthandelns utbud av varor, går du in i "Ekobutiken".

 
Vecka 40, 2023

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här

Mossagården Eko AB

Mossagården

247 64 Veberöd

 

org.nr: 556670-4184

växel: 046-855 44

 

info(at)mossagarden.se

 

För reklamationer, ändringar i beställningar, anmälan om prenumerationsuppehåll: kundtjanst(at)mossagarden.se

 

Vägbeskrivning

 

Handla:

Besök Ekobutiken


© Mossagården 2023, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe