mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Fiskbullar med chiligrädde

(4 port)

 

1 burk fiskbullar i hummersås (375 g)

1 röd eller gul paprika

1 halv squash

2 dl kaffegrädde

1 dl mjölk

1 msk vetemjöl

2 msk chilisås

tagliatelle

parmesanost

 

Koka pastan. Skär grönsakerna i tärningar. Häll grädden och mjölken i en kastrull tillsammans med chilisås. Koka upp. Rör ut mjölet i 2 msk vatten och vispa ner redningen i såsen. Låt puttra några minuter. Tärna fiskbullarna. Töm fiskbullsbitarna och hummersåsen i grädden och koka upp igen under omrörning. Smaka av med salt och peppar. Rör ner grönsaksbitarna i blandningen och slå det hela över pastan. Servera med riven parmesanost i en skål brevid.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 8664, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe