mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Fiskgryta

(4 port)

 

ca 400 g fiskfilé i bitar

1 gul lök

2 st fänkål

2 skivade vitlöksklyftor

ca 200 g färska majskorn

2 burkar tomater med spad

1,5 tärning fiskbuljong

2,5 dl vatten

1 tsk gurkmeja

1,5 tsk oregano

1,5 tsk timjan

 

Skala och hacka löken. Skär fänkålen i bitar. Fräs löken på låg värme i olivolja. Tillsätt oregano, timjan, fänkål och tomater i spad. Späd med vatten, koka upp och lägg i vitlök, gurkmeja och buljongtärning. Koka ca 10 minuter. Lägg i majskornen och fisken och koka ytterligare 4-5 min. Smaka av med salt. Servera med ris.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe