mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Gravlax med rödbetor och pepparrot

(4 port)

 

2 medelstora rödbetor per person
1-2 skivor gravlax per person
Pepparrotskräm
1 dl crème fraiche
1 dl vispad grädde
färskriven pepparrot efter smak

 

Koka rödbetorna så att de fortfarande är fasta inuti och skiva dem tunt medan de är ljumma. Blanda samman ingredienserna till pepparrotskrämen och ställ kallt. Lägg skivade rödbetor på portionstallrikarna. Halstra gravlaxen. Servera med något gott bröd och pepparrotskrämen.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe