mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Het chilikyckling

(4 port)

 

ca 1 kg stekta kycklingdelar
1 burk bambuskott (227 g)
200 g mangold
färsk chili
1 burk kokosmjölk, 400 g
1 msk sweet chili
2 dl crème fraiche
3 mandariner

 

Lägg i de stekta urbenade kycklingbitarna i en kastrull. Tillsätt bambuskott (utan spad), grovstrimlad mangold, finstrimlad chili (med kärnor) och kokosmjölk. Värm, rör om och låt puttra i 20 minuter. Tillsätt crème fraiche och 3 mandariner, i klyftor. Värm och servera med ris.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe