mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Julsenapsfisk

(4 port)

 

400 g torskfilé
1 morot, ca 75 g
1 purjolök, ca 125 g
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2-3 dl vispgrädde eller kaffegrädde
2-3 msk grovkornig julsenap
2-3 tsk maizena
1 dl riven ost

 

Sätt ugnen på 225°. Skala moroten. Skär morot och purjolök i strimlor. Dela fisken i portionsbitar. Skala fisk och grönsaker i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Blanda grädde, senap, majsstärkelse och ost. Häll det över fisken. Stek i ca 20 min i ugnen. Servera med ugnsstekta potatisskivor.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe