mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Orientalisk wok med fänkål

(2-3 port)

 

200 g fläskfilé
1 strimlad paprika
1 strimlad purjolök
1/2 strimlad fänkål
salt, peppar, paprikapulver


Marinad:
2 msk soja
1 krm malen ingefära

 

Sås:
1/2 dl vatten
1/2 grönsaksbuljong
1 msk chilisås
2 tsk redningsmjöl

 

Strimla köttet och lägg i marinaden. Låt stå 15 minuter i kylen. Woka paprika, purjolök och fänkål i olivolja och kryddor. Tillsätt köttet och woka tills det är genomstekt. Vispa ihop såsen och häll i. Sjud i två minuter. Servera med ris och sallad.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe