mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Stekt fisk med lime- och mangosås

(4 port)

 

ca 600 g valfri fiskfilé
5 dl crème fraiche
rivet skal av 1 citron
1 hackad purjo
1 dl mango chutney
salt, peppar
hackad persilja

 

Blanda crème fraiche med citronskal, purjo och mango chutney. Smaka av med salt och peppar. Strö över persiljen. Salta och vänd fiskfilén i ströbröd. Stek i smör 2-3 minuter på varje sida, beroende på hur tjock filén är. Servera med potatis och såsen.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 7641, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe