mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Grönsakswok med ruccola

(2-3 port)

 

2 dl couscous
1 gul paprika
1 rödlök
1 aubergine
1 dl olivolja
1 liten burk ananasringar
5 dl ruccolasallad
3 finhackade vitlöksklyftor
1 tsk salt, 1 msk kinesisk soja
cayennepeppar

 

Tillaga couscousen enligt anvisningar på paketet. Skär paprika, rödlök, aubergine i mindre bitar. Hetta upp olivoljan i en wok eller en stor stekpanna. Lägg de skurna grönsakerna och ananasen och stek på hög värme under omrörning i 3-5 minuter. Ta woken från värmen och blanda ner ruccolan och vitlöken. Smaksätt med salt, soja och en knivsudd cayennepeppar. Garnera med gräslök.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe