mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Het aubergine i panna

 

1 aubergine
1 palsternacka, ca 150 g
olja till stekning
0,5 tsk salt, 0,5 tsk vitpeppar
saft från 1 apelsin
2,5 dl mjölk
2-3 dl hård ost
3 tsk maizenamjöl
apelsinskal till dekoration

 

Skiva aubergine i halvcentimetertjocka skivor. Skala och skiva palsternackan. Stek allt i matolja, krydda därefter med salt, vitpeppar och saft från 1 apelsin. Tillsätt mjölk, riven ost och maizena. Låt allt puttra ihop i någon minut. Dekorera med apelsinskivor och något grönt.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 9357, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe