mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Blomkål med currydip

(2-3 port)

 

1 blomkålshuvud
2 dl matlagningsyoghurt
2 tsk curry eller efter smak
1 tsk gurkmeja
2 tsk dijonsenap
2 tsk citronsaft
salt

 

Dela blomkålshuvudet i små buketter och lägg upp på ett fat eller i en skål. Blanda yoghurt med curry efter smak, tillsätt gurkmeja, senap och citronsaft. Blanda och smaka av med salt och ev. mera kryddor. Servera dipsåsen till blomkålsbuketterna som förrätt, till buffén eller som tilltugg till drinken.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 8592, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe