mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Vegetariska dolmar med getost

(4 port)

 

1 dl korngryn

1 morot

250 g rotselleri

2 purjolökar

1 gul lök smör

150 g getost

4 vitkålsblad kinesisk soja

 

Koka korngrynen. Skala morot och selleri. Skär i små tärningar och koka i lättsaltat vatten ca 4 minuter. Hacka purjon, löken och fräs i smör. Salta och peppra. Blanda allt och när det svalnat - smula ner getosten och rör om. Koka vitkålsbladet några minuter, kyl av och torka dem. Fördela fyllningen på bladen och vik ihop. Tillsätt lite kinesisk soja och efterstek dem under lock till de är klara. Servera med kokt potatis.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 8508, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe