mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Bakad potatis

(2 port)

 

2 stora potatisar
2 hårdkokta ägg
1 burk ansjovisfiléer, ca 100 g
2 msk hackad purjo
2 msk kesella

 

Stick ett hål i skalet på potatisen med en gaffel. Baka dem i ugnen direkt på gallret ca 45-60 minuter. Skala äggen och mosa dem med en gaffel. Låt ansjovisfiléerna rinna av och hacka dem. Blanda ägg, ansjovis, purjo och kesella. Skär ett djupt kryss i varje potatis och "kläm upp". Fyll med ansjoviskräm. Gott med riven morot till.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe