mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Frittata med spenat och fetaost

(4 port)

 

250 g spenat
200 g fetaost
8 ägg
3 msk visp- eller mellangrädde
0,5 tsk salt
nymalen svartpeppar
1 msk hackad färsk timjan

 

Sätt ugnen på 200°. Vispa samman ägg, grädde, salt och peppar, vänd ner spenatbladen (lite sönderdelade) och osten (skuren i små tärningar). Häll blandningen i en smord pajform, ca 25 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter. Skär i bitar och servera ljum eller kall.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe