mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Lax- och pepparrotspasta

(4 port)

 

280 g pasta
2 msk finriven pepparrot
1 burk crème fraiche
150 g blandad sallad
0,5 purjo
1 äpple
salt, peppar
200 g rökt lax i skivor

 

Koka pastan och skölj den snabbt i kallt vatten. Rör i pepparrot och crème fraiche medan pastan fortfarande är ljummen. Riv salladen i bitar och skiva purjon. Kärna ur äpplet och skär det i tunna klyftor. Blanda sallad, purjo, äpple, salt och peppar med pastan. Rulla ihop laxskivorna till fina rullar. Ät pastan ljummen.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 9965, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe