mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Pastasnäckor med gorgonzola

(4 port)

 

400 g pastasnäckor
250 g champinjoner
1 stor gul lök
1 vitlöksklyfta
1 purjolök
2 msk olivolja
persilja
salt och svartpeppar

100 g gorgonzola eller annan grönmögelost

 

Koka pastasnäckorna. Skiva champinjonerna grovt. Skala och skiva löken och vitlöken. Strimla den vita delen av purjolöken. Fräs allt i en het panna med olivoljan i 4-5 minuter. Rör om då och då. Grovhacka persilja. Blanda samman allt med den kokta pastan. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg upp i djupa tallrikar. Smula över osten. Servera med bröd.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 9214, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe