mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Rödbetsgott

 

Rödbetor
3 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
2 msk solrosfrön
Fetaost
Salladsblad

 

Koka rödbetor (koka ca 50 minuter). Flå av skalen under rinnande kallt vatten. Skiva rödbetorna och blanda med en dressing bestående av olivolja, balsamvinäger och solrosfrön. Vänd ner små bitar fetaost och ev. något strimlat salladsblad. Den enkla dressingen är även god att vända ner rivna morötter i.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe