mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Varm kalkonsallad

(4 port)

 

2 kalkonfiléer eller kycklingfilé
2 msk soja
2 msk rapsolja
2 msk grön currypasta
3 dl pasta, t ex skruvar el penne
1 gul lök
1 ask körsbärstomater
1 gul paprika
8 dl riven sallad
2 dl färdigkokta kidneybönor

 

Blanda en marinad av soja, olja och currypasta. Smaksättningen kan varieras. Lägg kalkonfiléerna i marinaden och låt ligga i 30 inuter. Skär den gula löken i strimlor. Dela tomaterna och paprikan. Stek kalkonfiléerna. Koka pastan. Blanda pastan med de övriga ingredienserna. Skär kalkonfiléerna i mindre bitar och servera den till salladen.


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 9101, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe