Din ekologiska butik på nätet!
Ekobutiken
Om Mossagården
Om näthandeln
Natur, ekologi och kretslopp
Våra odlare
Recept
Biffar och pajer
Efterrätter
Fisk, kyckling & kött
Grytor & gratänger
Grönsaker & rotfrukter
Pasta, potatis & ris
Sallader
Små & förrätter
Soppor
Såser & tillbehör
Filmer
Privatkund
|
Storhushåll
|
Företagsfrukt
Recept
Ruccolayoghurt
1,5 dl hackad ruccola
3 dl avrunnen naturell yoghurt
1 vitlöksklyfta
0,5 tsk salt
Blanda ruccola och yoghurt. Pressa vitlöksklyftan, blanda i och smaka av med salt.
« Tillbaka
Vecka 12, 2025
logga in?
användarnamn
lösenord
ny användare?
registrera dig här
glömt lösenord?
hämta det här
© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av
Stripe