mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Stekt fisk med apelsinsmör

 

400 g stekt fiskfilé (sej/kolja)
Salt, peppar
Ägg
Mjöl
6 msk smör
Saft från 1 pressad apelsin och rivet skal från en halv apelsin

 

Salta och peppra fiskfiléerna. Vänd dem i söndervispat ägg och därefter i mjöl. Stek. Koka potatis. Blanda det rumsvarma smöret, med rivet apelsinskal och apelsinsaft. Lägg en klick apelsinsmör på varje fiskfilé. Serveras med finstrimlad grönsallad och potatis. 


« Tillbaka  
Vecka 12, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe