mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Fänkålssoppa med ädelost

(4 port)

 

1 gul lök
4 medelstora potatisar
1 stor morot
1 liter buljong
2 fänkålsstånd
1 krm peppar
ca 75 g ädelost
ca 1 dl hackad persilja

 

Skala och skiva lök, potatis och morot. Låt det koka upp i buljongen. Ansa och skiva fänkålen och lägg i den. Sjud under lock i 15 minuter. Sätt till peppar och smulad ädelost, dra kastrullen från plattan och låt osten smälta. Rör ner persiljan och smaka av.


« Tillbaka  
Vecka 13, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe