mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Jordärtskockssoppa

(4 port)

 

500 g jordärtskocka
1 l grönsaksbuljong
1 gul lök
2 dl crème fraiche
salt

cayennepeppar
ev. persilja eller gräslök

 

Koka skockor och lök i buljongen ca 15 minuter. Mixa till en slät puré. Häll tillbaks i grytan och blanda ner crème fraiche. Krydda med salt och cayennepeppar. Låt allt småputtra en stund. Strö över hackad persilja eller gräslök. Servera med bröd.


« Tillbaka  
Vecka 13, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe