mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Sellerisoppa med ris

 

2 medelstora gula lökar, hackade
2 vitlöksklyftor, krossade eller finhackade
4 msk risgryn
majsolja
2 dl rotselleri, råriven
1 zucchini, hackad
2-4 tomater, hackade
1,25 l grönsaksbuljong
salt, peppar, riven ost, lite persilja

 

Fräs gul lök, vitlök och risgryn i lite olja. Tillsätt selleri, zucchini, tomater och buljong. Låt soppan sjuda under lock ca 20 minuter. Smaksätt med salt och peppar. Häll upp den i soppskål och tillsätt rikligt med finklippt persilja. Servera riven ost separat. 


« Tillbaka  
Vecka 13, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe