mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Pumpasoppa

(1 port)

 

1 pumpaklyfta, ca 200 g

0,5 hackad lök

1 vitlöksklyfta

1 tsk olja

2,5 dl mjölk

0,5 buljongtärning

citron eller lime

cayennepeppar

salt

 

 

Skala och skär pumpan i små bitar. Fräs sedan löken och vitlöken i en gryta. Tillsätt därefter pumpa, mjölk och buljong. Låt soppan koka ca 10 minuter. Mixa soppan och smaksätt med citron eller lime, cayennepeppar och salt. Servera soppan med kesella smaksatt med färska örtkryddor och grovt bröd.


« Tillbaka  
Vecka 13, 2025

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2025, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe