mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Mossagårdsbladet


Utlämningsställen


Om utlämningsställen


Till nya prenumeranter


Beställningsguiden


Leveransvillkor


Vanliga frågor och svar


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Filmer


Om näthandeln

Till nya prenumeranter

 

Som kund hos Mossagården kan du varje eller varannan vecka prenumerera på en rad olika lådor innehållande säsongens frukt och grönsaker och även andra torrvaror och livsmedel. Allting i lådorna är från kontrollerade ekologiska odlingar och i den mån det är möjligt också närproducerat. Gå till Ekobutiken för att se hela vårt utbud och titta under Beställningsguide för att läsa hur du går till väga. Till grönsakslådorna medföljer även en rad inspirerande recept och tips, som även återfinns här på Mossagårdens hemsida. Du kan även få dina varor hemkörda - till en avgift på 50 kr! Hemleveranserna sker direkt till dörren i de orter som vi har utlämningsställen i, eller som ligger i vår körrunda. För att se en förteckning över dem, gå till Utlämningsställen.


Nya prenumeranter

 

Som ny prenumerant så kan det kanske passa bra att beställa för en ensam vecka först, för att prova på. Det finns ingen bindningstid i vår webshop såvida man inte själv önskar att teckna sig för en prenumeration. Det finns alltid en möjlighet att själv välja till vilken vecka som man vill ha sina varor levererade, man kan välja leveransvecka en månad framåt i tiden. Om du önskar kan du teckna dig för en löpande prenumeration (ingen bindningstid) eller för en tidsbestämd/förbetald (bindningstid 3 månader eller 6 månader). Om du väljer en tidsbestämd prenumeration får du en viss rabatt (5% respektive 10%) mot att du betalar för hela perioden i förväg. Vid löpande prenumerationer får du en faktura skickad till dig månadsvis.

 

Den enskilda beställningen betalar du enligt den elektroniska faktura som mailas till dig så fort du genomfört beställningen eller med kreditkort om du önskar det. Vill du utöver din prenumeration beställa andra varor till enskilda tillfällen, får du komplettera med en separat beställning. Varorna levereras på torsdag eller fredag i den vecka du angett, och till det utlämningsställe som du valt. Vill du och dina vänner eller grannar skapa ett nytt utlämningsställe, kontakta oss. Minimikravet är att ni är minst sju, annars så tillkommer en hemleveransavgift på 50 kr (gäller för den totala ordern). För att värva intresserade i ditt närområde kan du även skriva ut informationsbladet uppe till höger på denna sida.

 

Kontaktpersonen

 

För er som vill starta ett nytt utlämningsställe ser vi gärna att ni utser en person till kontaktperson. Som kontaktperson är du en viktig del för att våra gruppleveranser skall fungera smidigt. Du ansvarar inte för dina gruppmedlemmars beställningar eller betalningar. Däremot är du ansvarig för att vidareförmedlingen av grönsakerna fungerar, dvs. att stället är öppet då medlemmarna vill hämta sina grönsaker och hålla överenskomna tider. Som tack för hjälpen får du två exklusiva presenter varje år, en sommargåva och en julgåva!

 
Vecka 49, 2023

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här

Informationsblad


© Mossagården 2023, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe